Сіз бұрын білмеген асүйге қатысты 11 лайфхак

Сіз бұрын білмеген асүйге қатысты 11 лайфхак

ашық дереккөзі

 width= Әйел адамдардың өмірінің жартысы асүйде өтетіндігі белгілі. Уақыт үнемдеп, сүйікті нәрселермен айналысу сізге қиындық туғызбас үшін Newsroom.kz тілшісі ұсынған мына лайфхактарды пайдалансаңыз болады. 1. Пиязды турағанда жыламау үшін жанған шамды тақтайдың жанына қойыңыз. Басқа әдісі: пиязды ортасынан бөліп, суық суға жууға болады.   width= 2. Егер қызанақтың нілі шашырамасын десеңіз нан кесуге арналған пышақты қолданыңыз.   width= 3.Ет пен картопты гриль көмегімен бір уақытта пісіруге болады. Сол кезде тағам одан да шырынды болады.   width= 4. Азық-түлікті турайтын тақта тураған кезде қозғалмас үшін оның астына сулы майлық немесе сүлгі салу керек.  width= 5.Қатып қалған тағамды  жібіту үшін оны табаға салып қойыңыз (пешке қоюдың қажеті жоқ)  width= 6.Сушиді балғын күйінде сақтау үшін  оны жабысқақ пленкаға орап, жанына бір тілім нан салып контейнерге салыңыз. width= 7. Ас қасығының көмегімен піскен жұмыртқаны тез аршуға болады.  width= 8. Майлы контейнерді тазалау үшін ыдыс жуатын құралды құйып, оның ішіне қағаз майлықты салып, қақпағын жауып шайқаңыз.  width=  9. Пышақ өткірлігін сақтау үшін туралған тағамдарды пышақтың сырт жағымен жылжыту керек.  width= 10. Макарон піскеннен  кейін қалған суды  төгіп тастауға асықпаңыз крахмалдың арқасында оны тұздық  ретінде пайдалануға болады.  width= 11. Үйіңізде ыдыс жуатын машина жоқ болса, контейнер қақпақтарын,  силиконнан жасалған заттарды кір машинада жууға болады. Тек қатты сығу режиміне қоймаңыз.  width=

Жүктелуде...