COVID-19 vs Qazaqstan

Ғалымдар COVID-19-дың белсенділігін төмендететін тағамдарды атады

0
(0)

Солтүстік Каролина университетінің ғалымдары коронавирус ферменттерінің белсенділігін төмендететін тағамдардың тізімін жасады.  Бұл туралы Newsroom+ақпарат агенттігі  24.kz сайтына сілтеме жасап хабарлайды.

Зерттеу нәтижелері Frontiers in Plant Science басылымында жарияланған. Зерттеушілер жүзім мен көк шайдың құрамындағы химиялық қосылыстар адам ағзасында коронавирустың таралуын болдырмауға мүмкіндік беретінін анықтады. Өйткені олардың құрамындағы заттар SARS-CoV-2 протеаза ферменттерін бұғаттауға қабілетті. Сонымен қатар қара шоколад пен какао COVID-19 ферменттерінің белсенділігін төмендетуге қабілетті.

Жазба қандай әсер қалдырды?

Жазбаға баға беріңіз!

Орташа 0 / 5. Бағалар саны: 0

Әзір ешкім бағаламапты. Алғашқы болып баға беріңіз!

Пікір жазу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

Back to top button